Workshops

WORKSHOPS

Materialen

Je kunt zelf kiezen welk soort object je wilt maken:

een schaal (Ø ca. 30 cm.), een spiegel (ca. 30 x 30 cm.) of

een kapstokje (ca. 60 x 12 cm.). TIjdens de workshop leer je om te gaan met verschillende materialen. Naast prachtig gekleurde keramische tegels, bieden wij een breed scala aan glas, spiegels en oude materialen zoals keramische schalen, oude kopjes, bordjes en theepotten etc. Hierbij geldt: hoe kitscheriger, hoe beter! Door een combinatie van verschillende materialen wordt elk object bijzonder, persoonlijk en daardoor uniek.

Inhoud, locatie en kosten

De duur van een workshop is drie uur. We starten met een kopje koffie of thee en wat lekkers. Daarna krijg je uitleg over de materialen en gereedschappen, het kiezen en uitwerken van een ontwerp en de kleurencompositie. Er is altijd genoeg inspiratiemateriaal aanwezig. De workshop kan plaatsvinden in de Hobbyfarm in Heiloo: een inspirerende en creatieve omgeving. In overleg kan de workshop ook op locatie gegeven worden. De kosten voor een workshop zijn € 40 per persoon. Dit is inclusief al het materiaal (ondergrond, lijm, tegels etc.), koffie/thee en het materiaal (voegmiddel) dat je ter afwerking mee naar huis krijgt.

Speciale arrangementen

De workshop kan worden uitgebreid met een heerlijke

home made lunch. De workshop duurt dan vier uur.

De kosten voor dit arrangement bedragen € 52,50.

Verder is het mogelijk om een workshop te combineren met een high tea. Ook dan duurt de workshop vier uur. De kosten voor dit arrangement bedragen € 60.